Portfolio
Harvest Moon

Ageeth de Haan

Description

If you’re happy (and you know it)

Het liedjesprogramma met de leukste Engelse kinderliedjes

Spelenderwijs Engels leren

Ageeth zingt de leukste Engelstalige kinderliedjes, zoals Old MacDonald had a farm, Itsy Bitsy Spider, Head shoulders, knees and toes. Het hele publiek zingt en kinderen leren spelenderwijs nieuwe Engelse woorden. Het programma zit vol meezingers, luisterliedjes en spelletjes met taal. Ageeth wordt begeleid door Frans Groen op gitaar.

Dit liedjesprogramma is gebaseerd op het boekje met cd If you see a crocodile. Hierop staan de 25 leukste Engelse kinderliedjes, gezongen door Ageeth de Haan. Dit programma is geschikt voor theater, scholen, bibliotheken en andere locaties, zowel binnen als buiten.

 

‘Hoe eerder kinderen beginnen met Engels, hoe beter,’ zeggen onderwijsspecialisten, en steeds meer basisscholen nemen dit advies ter harte. Engels leren stimuleert de ontwikkeling van taalgevoel en ‘intercultureel bewustzijn’. En wat is er leuker dan Engels leren via liedjes?

 

Een mix van kleinkunst, pop en jazz

Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten.

 

 

Summary
Share