Portfolio
Harvest Moon

Ernest Beuving

Description

Ernest Beuving (1961) won met Marcellino Bogers in 1993 de jury- en de publieksprijs op het Camerettenfestival in Rotterdam als het duo: ‘Ernesto & Marcellino’. Hij stond hiermee acht shows in het theater. De laatste vijf shows deden ze samen met Wilfried Finkers (inderdaad de broer van…). De Telegraaf noemde hen ooit: “het beste bewaarde theatergeheim van Nederland.” Hij schreef hiervoor de meeste  teksten en de muziek.

‘Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk. Gegeven door iemand die zelf ooit in de psychiatrie belandde (hij vervulde zijn vervangende dienstplicht in een psychiatrische instelling) en daar vooral leerde ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’

Het is een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Zijn acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD.

Om 14:00 in de Kerk Beets!

Aansluitend 14:30: Presentatie Cultureel Programma 2017-2018 van de kerk van Beets. Wees erbij want je kunt meteen al kaarten reserveren!

Summary
Share